• TELEFON 0254 224 123
  • office@safetyautoserv.ro

ITP Inspectia tehnica periodica

In cadrul acestui serviciu, inspectia tehnica periodica (ITP) este realizata o verificare tehnica a autovehiculului, care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic.

Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu, iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda, retinerea certificatului de inmatriculare si verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului, in statiile RAR.

Echipa noastra va serveste cu profesionalism si promptitudine, efectuand verificari ITP pentru toate tipurile de autovehicule, de la motocicluri la autobuze si platforme, avand o hala cu o inaltime de 4,15m dotata cu un stand in lungime de 29m, cu latimea intre roti de 1m.

Efectuarea ITP-ului nu este si nici nu trebuie sa fie o problema, statia ITP autorizata RAR a societatii noastre va asteapta cu intreaga gama de servicii la preturi avantajoase.

Programari la telefon: 0254224123 sau online AICI!

Ridicare autoturism de la domiciliu

Acest serviciu este valabil gatuit, numai in municipiul Deva. In localitatile invecinate, poate fi realizat contra cost.

Pentru a ne ajuta clientii din aIIIa categorie de varsta, sau pe cei carora timpul nu le este foarte prieten, ne-am gandit sa va sprijinim cu un serviciu de ridicare a masinii direct de la domiciliu. Dorim sa stiti ca suntem aici pentru dumneavoastra, lucrand intr-o echipa profesionista, iar impreuna, avem puterea de a rezolva cu bine, orice momente neplacute.

Colegii nostri din service au luat toate masurile de igiena, poarta manusi si masti, folosesc dezinfectanti si pastreaza distanta dintre persoane, recomandata de autoritati. Pentru cei dintre dumneavoastra care aveti nevoie de o reparatie a masinii, va recomandam sa o faceti cat inca este posibil.

Programari la telefon: 0254224123 sau online AICI!

Verificarea autovehiculului, inainte de cumparare/vanzare

In cadrul acestui serviciu, este necesara o verificare inainte de cumparare si testarea autoturismului in vederea cumpărării acestuia.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati ce 7 pasi de mai jos:

1. Cumparatorul ia legatura cu proprietarul autovehicului pe care doreste sa il achizitioneze si agreaza verificarea tehnica la un service

2. Cumparatorul impeuna cu vanzatorul va prezenta autoturismul la service semnaland faptul ca doreste verificarea

3. Cumparatorul va completa Contractul de Verificare Autovehicul si va achita taxa de 295 lei (contravaloare serviciu Verificare Autovehicul).

4. Odata receptionat Contractul Verificare Autovehicul, va programa verificarea masinii ce urmeaza a fi achizitionata.

5. Consilierul de service va analiza autoturismul

  • Identificarea masinii si inspectia actelor
  • Inspectie completa la exterior
  • Inspectie la interior (habitaclu)
  • Inspectie la motor
  • Inspectie in portbagaj

6. Cumparatorul va primi, rezultatul verificarii si oferta de reparatie din partea service-ului .

7. Odata achizitionat autovehiculul, se poate efectua reparatia.

Piese auto si accesorii pentru toate marcile de autoturisme

Lucrand cu cei mai mari distribuitori de piese auto din Romania si strainatate va putem pune la dispozitie orice piesa auto, atat din gama aftermarket cat si piese originale.

Programari la telefon: 0254224123 sau online AICI!
Call Now Button